Login
Login

Onze werkwijze.
Uw gemoedsrust.

Een zorgvuldige en complete beveiliging op basis van OBEC-maatregelen. En waarvan u ook nog eens nauwelijks iets merkt.
Contact

Onze werkwijze

Organisatorisch
Bouwkundig
Elektronisch
Compartimentering

O

Organisatorisch
Procedures, protocollen en afspraken. Lees meer

B

Bouwkundig
Bouwkundige beveiligingen. Lees meer

E

Elektronisch
Beveiliging door slimme elektronica. Lees meer

C

Compartimentering

Extra beveiligde ruimtes. Lees meer
Organisatorisch
De procedures, protocollen en afspraken rondom uw veiligheid zijn bij ons in goede handen.
Bouwkundig
We zorgen voor de juiste bouwkundige beveiligingen in uw woning of kantoor. Van hang- en sluitwerk tot beveiligde compartimenten.
Elektronisch
Door middel van inbraakalarm- en veiligheidssystemen, slimme camera’s, apps en firewalls waken we 24/7 over dat wat u dierbaar is.
Compartimentering
Een extra beveiligde ruimte realiseren voor waardevolle spullen? Wij compartimenteren uw pand voor u.
Lees meer
1

Organisatorisch

Het bespreken en naleven van duidelijke veiligheidsprotocollen kan veel schade voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan afspraken rondom social mediagebruik en het registreren en goed opbergen van waardevolle spullen.

Daarom bespreken we allereerst een security managementovereenkomst met u. Wat heeft u nodig en wat is werkbaar in uw situatie? Op basis daarvan verzorgen we uw veiligheidsafspraken, -procedures en -protocollen. Zo waarborgen we de continuïteit in de beveiliging voor u, uw gezin en uw organisatie.

2

Bouwkundig

Een goede bouwkundige beveiliging zorgt ervoor dat er niet zomaar iemand uw huis of kantoor binnenkomt. Hiervoor nemen we het hele pand onder de loep. We zorgen voor hang- en sluitwerk dat voldoet aan gestelde veiligheidsnormen en voor kwalitatief goede deuren en kozijnen. 

Daarnaast bieden we ook specifieke beveiligde kamers aan, net als toegangspoorten en hekwerk. Zo is uw pand aan de binnen- én buitenkant goed beveiligd.

3

Elektronisch

De volgende stap is uw elektronische beveiliging. We kijken hiervoor samen met u naar wat er passend is. Van uitgebreide inbraakalarmen tot slimme camera- en toegangssystemen in en om uw objecten. Maar ook apps voor de beveiliging van uw auto en firewalls en virusscanners voor uw ICT security komen ter sprake.

Deze maatregelen zorgen ervoor dat wij op afstand uw veiligheid kunnen monitoren en snel in actie kunnen komen wanneer dat nodig is.

4

Compartimentering

Een extra stap in uw beveiliging is het compartimenteren van uw huis of kantoor. Hierbij creëren we aparte beveiligde ruimtes in het pand, die moeilijk binnen te dringen zijn. Zo’n ruimte kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het opbergen van kostbare spullen of gevoelige informatie.

Veiligheid.
Uw kostbaarste bezit.

LET OP! Deze website is in aanbouw en alleen zichtbaar als demo.

De meeste tekst bestaat uit placeholder tekst. Knoppen en linkjes werken meestal niet.
Vragen? david@spijkerslag.nl
crossmenuchevron-left-circlechevron-right-circle