Login
Login

Veiligheid.
Een persoonlijke aanpak.

Deskundigheid en jarenlange ervaring, gecombineerd met een dedicated werkwijze. Security, een samenspel zoals het moet zijn.
Contact

Deskundig, persoonlijk en comfortabel: de sleutelwoorden voor een goede security.

Als onafhankelijk beveiligings- en adviesbureau waarborgt Letac de veiligheid van high risk corporate cliënten, bedrijven en families. Dat doen we al sinds 2001. Onze werkwijze: we integreren de verschillende OBEC-maatregelen, zodat u één aanspreekpunt heeft. Onze aanpak is dedicated: in een persoonlijk keukentafelgesprek bespreken we uw wensen en eisen. Zo creëren we gemoedsrust.

Als organisatie zijn we klein, waardoor de lijnen kort zijn. Om ons heen hebben we een groot netwerk van partners die hetzelfde kwaliteitsniveau hanteren. Met het gebruik van slimme technologie verhogen we uw comfort en verlagen we de kosten voor de inzet van bijvoorbeeld (persoonlijke) beveiligers.

Een hoog veiligheidsniveau vraagt niet alleen om ervaring, maar ook om een brede, innovatieve blik en maatregelen die nauw samenhangen. Uw beveiliging is daarom altijd maatwerk. We starten met een goed doordacht plan, gericht op preventie en op het bewaren van uw vrijheid.

24/7 365 dagen per jaar

Veiligheid is niet alleen het nemen van beveiligingsmaatregelen. Het is ook de zekerheid dat u ons altijd kunt bellen. Als u vragen hebt, maar ook als u zich even onveilig voelt. Daarom is Letac 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Alarmcentrale

De Alarmcentrale van Securitas hebben we in 2001 mede opgezet in samenwerking met onze toenmalige clientèle. Deze unieke, afgeschermde afdeling is gespecialiseerd in het werken met high risk cliënten en complexe protocollen. Een snelle, zorgvuldige afhandeling van uw alarmmelding is gegarandeerd.

Samenwerken in overzichtelijke stappen.

Bij Letac investeren we in duurzame samenwerkingen die van mond tot mond tot stand zijn gekomen. Dat doen we volgens deze zes stappen.
Contact
Kennismaken

Wat is uw situatie en wat zijn uw beveiligingswensen? Hoe sluiten onze diensten daarbij aan? Dat bespreken we in een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Audit en Analyse

Na een securitymanagementovereenkomst volgt een security audit en gaan we in op de details. We brengen in kaart hoe veilig uw woning(en) en kantoren zijn en houden uw dagelijkse patronen en verplaatsingen tegen het licht.

Verslag

U ontvangt een rapport met de bevindingen en aanbevelingen uit onze audit. Dit rapport vormt de basis voor een beveiligingsplan, eventueel aangevuld met een Programma van Eisen. Van wat wenselijk is en voldoet aan de gestelde eisen zal een offerte opgemaakt worden, al dan niet door onze partners.

Implementatie

Bent u akkoord met het beveiligingsplan en de offertes? Dan gaan we de
OBEC-maatregelen implementeren. Letac coördineert en begeleidt de werkzaamheden, stuurt indien nodig bij en houdt u op de hoogte.

Controle en optimalisatie

Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd controleren wij of het systeem voldoet aan onze normen, waarna we onze opvolgingsdiensten kunnen voortzetten.

Duurzame relatie

Van een soepele maar soms ook complexe start naar een duurzame relatie; zo werken wij graag. Inmiddels kennen we uw situatie tot in detail en we blijven dan ook graag betrokken bij uw beveiliging.

Veiligheid.
Uw kostbaarste bezit.

LET OP! Deze website is in aanbouw en alleen zichtbaar als demo.

De meeste tekst bestaat uit placeholder tekst. Knoppen en linkjes werken meestal niet.
Vragen? david@spijkerslag.nl
crossmenuchevron-downchevron-left-circlechevron-right-circle